27km terränglöpning i Åkulla

akulla

Gårdagens väder var riktigt härligt soligt och nästan vindstilla, plockade upp Robban för en runda i Åkulla, träffade Pontus vid Öströö, tar bara en kvart från stan att åka dit så det är ju faktiskt helt ok med tanke på vad man får, underbar natur!

akulla2

akulla3

Ändrade planen något på vägen dit, tänkte avslutat med Hiaklitten, en extremt backig runda på 5km, det blev Bocksstensstigen istället, trevligt kom vi i kontakt med orienteringstävlingen som höll till där borta.

robban_pontus

daniel_pontus

Fortfarande blött i skogen, men ändå helt ok, de hade röjt undan träden som blockerade stigarna på en del ställen efter senaste stormen, vilket jobb.

orientering

robban2

Benen kändes helt ok, men känner fortfarande av muskeln i vänsterbenet, blir bra med en lugn vecka nu fram till Hollywood Half Marathon på lördag, tittade lite på bansträckningen och den innehåller 10st 180 graders svängar så det blir intressant förhoppningsvis är det ungefär som vändningen på avenyn på Varvet, då tappar man inte mycket fart, annars kan det bli lite störande. Loppet startar 06:00 så planen är att gå och lägga sig tidigt och gå upp tidigt tills dess, annars kan det bli ganska jobbigt, måste ju nästan gå upp mellan 3-4 för att äta frukost…

robban

pontus

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *