Anmäld till Springtime i Helsingborg, Växjöloppet och Laxaloppet i Halmstad

fastning

Nu under några dagar har det blivit några loppanmälningar, kändes lite tomt där ett tag, är ju inte på riktigt innan man är anmäld även om man planerat att springa. Det blir några lopp i närheten, 3 st millopp, först Laxaloppet i halmstad den 25 april, 2 varvsbana som jag har fått för mig ska vara ganska snabb, har konstigt nog inte sprungit det innan, förra året krockade det med Kungsbackaloppet. Veckan efter blir det Växjöloppet som enligt banprofilen innehåller lite backar, så kanske inte rekordläge, Allstars ställer upp med ett grymt lag i lagtävlingen! Veckan efter det blir det Springtime i Helsingborg, sprang det förra året mycket trevligt lopp som startade utmed havet för att efter någon km svänga österut med en ganska kraftig stigning som jag minst det, lite plattare partier men en del svängar klar fördel att ligga i närheten av nån IS Göta löpare som kan banan och det ska inte vara några problem det kryllade av dem förra året ;) avslutning med några brantare nerförsbackar innan upploppet på affärsgatan med massvis av publik, trevligt lopp som jag gärna springer igen, gjorde ju inte saken sämre att jag satte pb där förra året :)

Dagens löppass på 10 km innehöll en fartökning efter 2km, som varade i 5 km, strax under 4 de 2 första sedan sjönk tempot något när jag gav mig in på några mindre stigar som visade sig vara ganska blöta, konstigt, det regnade ju bara halva dan ;) avslutade den 5e med uppförsbacke så hamnade en bit över 4 på den.

Kom på en sak som Colting nämnde på föreläsning som jag kände igen mig i, att det är så mycket med tekniska prylar idag som gps-klocka t.ex. som inte alltid är så positivt, så har man gjort ett pass som kändes bra och trodde att det gett bra effekt, för trött var jag ju, så kollar man på klockan och ser att det minsann inte alls var ett bra pass för tiden var ju skitdålig, så då kan det ju inte varit bra…måste ha känt fel ;)

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *