Falkenbergs Stadslopp 2015

Årets Stadslopp bjöd på minst sagt blött väder och under uppvärmningen till startområdet lyckades vi pricka den värsta skuren, vi klarade oss skapligt torra tack vare våra nya regnskydd (sopsäck med hål, tack Siv!) Kändes ändå helt ok och målet sub 35 kändes absolut rimligt. Mötte upp laget vid starten för taktiksnack och överlämning av överdragskläder (tack Henkes morsa!)

Snabb start i vanlig ordning, men det är det värt för att få en bra position och minimera trängseln, många snabba löpare men det flöt på bra och hittade snabbt en bra rytm på de lite sliriga gatstenarna en nackdel där det regnar att de blir ganska hala, höll på att halka på asfalten vid ett tillfälle också, knixig bana, helt klart!

Tobbe kom ikapp efter 1 km och vi låg enligt plan vid 5 km 17:30, Henke strax bakom…ja, vi var inte helt säkra på att det var ”vår” Henke men jag tyckte jag såg nån orienterare som hejade på honom så tänkte att det måste det vara! :)

image

Tappade en del på andra halvan, kändes ganska tungt, vi kom ikapp och förbi ett gäng som vi nog tyvärr skulle ha tagit lite tidigare, lite lata där! sista 3 km känns inte snabba, med gruset nere vid ätran och gatsten och uppför med start från Tullbron, men det borde ändå ha gått snabbare 3:35/km sista två :(

Mycket folk utefter banan och härligt stämning trots regnet som inte störde speciellt mycket under loppet.

Grymt jämna tider i Allstars, alla inom 32 s!

Daniel: 35:26
Tobbe: 35:28
Henke: 35:37
Boa: 35:58

1:a i lagtävlingen.

Tack Alexandra för bilderna!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *