Fjällmaratonläger dag 1

trillevallendag2_3

Första riktiga dagen på lägret, startade med lugnt distanspass, vi fick se var målgången på Axa Fjällmaraton ska vara, precis vid Trillevallens Högfjällshotell, passet gick runt Välliste ca 14 km, fina små stigar och inte så backigt runt 500hm, gruppen spontan delades upp i 3 delar med olika tempo och det fungerade bra. Benen kändes pigga men bra att ta det lite lugnt första dagen.

trillevallendag2_4

Lunch när vi kom tillbaka och föreläsning av Anders Nordström med inriktning på fotens betydelse i löpning och att det ofta är orsaken till löprelaterade skador intressant ämne som jag skulle vilja veta mer om.

trillevallendag2_1

Em-passet (nej vi stannade inte hemma och laddade för fotboll;) blev först lite löpskolningsövningar som jag tror hade varit väl investerad tid att jobba mer med, följ av ett backpass i en skidbacke 2km bort 10x1min med 1 min vila mellan intervallerna, frågan  är väl hur benen kommer kännas imorgon efter det, men jag hoppas att det inte tog för hårt, ändå skaplig känsla till vi kom till slutet av backen där det var superbrant då tog jag helt slut, men tror att jag undermedvetet sparade mig lite för resten av helgens pass.

trillevallendag2_2

Jag och Henke avslutade med morgonensrunda, nu med sol och klart så vi kunde njuta av det vackra landskapet.

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *