Första passet efter Lissabon

soleus

Det har varit väldigt svårt att överhuvudtaget hitta var det var någonstans jag hade ont i benet på loppet och veckan före det, det har varit bra maskerat av grym träningsvärk. Det jag har läst pekar på att det skulle kunna vara något problem med Soleus, (inflammation?), men väldigt svårt att se, det finns ju några muskler i benet, men det känns som att det passar in ganska bra, excentriska tåhävningar ska vara bra så det kommer jag börja med.

d_o_r

Eftersom jag inte har känt speciellt ont på smalbenet så tänkte jag att jag måste ju ändå testspringa, har ju faktiskt vilat i två hela dagar nu! :)

Robban ställde in sitt kvalitetspass så fick sällskap, bra alltid en risk när jag springer själv att det går lite snabbare än planerat. Tunga ben från första steget, men kände ingenting där jag hade ont på loppet, mycket märkligt, men jag klagar inte! speciellt konstigt eftersom jag kände det hela veckan innan loppet, men det är bara att se glad ut om det försvann så snabbt, nästan så jag börjar fundera på om det onda bara satt i skallen så jag skulle ha något att skylla på om det inte gick tillräckligt snabbt…ont gjorde det iaf.

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *