Jonas Colting föreläser inför Varbergsloppet

coltingVarbergsloppet hade fixat föreläsning med Jonas Colting…mannen utan åsikter..nej tvärtom var det ju :) Känner egentligen inte Colting så bra, bara hört en intervju i Maratonpodden med honom och där fick jag intrycket av att han är en intressant person som inte är rädd att säga obekväma saker och att han snackar mycket och fort, tror hans avsnitt var en halvtimme längre än normalavsnitten :) och såklart hans krönika i Runner’s World som han har haft hur länge som helst, har inte läst nån av hans böcker.

Jag upplever att den här föreläsningen riktar sig till personer som inte tränar så mycket eller inte alls mycket om att vi mänsikor loparkalendern_2015är gjorda var att röra på oss och är bästa på uthållighet, det är bra att röra på sig och dåligt att sitta still för mycket. Det är mycket möjligt att folk blev inspirerade av att träna mer, men mig gav det faktiskt inte speciellt mycket, hade hellre hört honom prata om kost.

Sammanfattning av föreläsningen: Det är bra att träna

bilenBra initiativ och bra arrangerat med flera av de större sponsorerna på plats och bilen som ska lottas ut bland de som springer fanns också att beskåda.

Annars var nästan det bästa med kvällen Löparkalendern som Jonas hade med sig tack! nu ska jag se om det kanske är något lopp som jag har missat :) och fundera över om det är smart att springa Vårtävlingarna 8 km dan innan Göteborgsvarvets Seedningslopp i Helsingborg

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *