Löpning vid havet efter en dag med vin

vattentorn

Härligt löppass efter en dag med vin, inklusive Munskänkarnas årliga vintävling på regionnivå som vi lyckades vinna(!) nu är det bara att hoppas att poängen räcker till Sverigefinal, (jo man måste tävla i allt om det går;).

Lite dålig planering hur dagens pass skulle se ut, tänkte kört någon typ av intervaller så efter 2 km uppvärmning körde jag en km ganska snabbt (3:30), planen var 2 km, men motvinden på strandpromenaden gjorde att jag tröttnade och nöjde mig med 1 km och bara 1 intervall, är det intervallträning ändå även om man bara kör en, men så måste det väl vara? :)

morsan

Tog stranden bort och ut på södra näs, alltså jag har känner mig helt uttråkad för tillfället att springa på asfalt, förstör inte hur det kan ha blivit så, för ett halvår sedan vägrade jag ju lämna asfalten, sprang inte ens på motionsslinga för det var ju inte tillräckligt platt, konstigt! men det är väl bra att man kan ändra sig, mötte morsan på vägen, trevligt :)

Fick  en idé om att det skulle vara bara att köra 3 snabba km på vägen hem nu när det var medvind, men tröttnade nu också redan efter 1km, kände av benet lite så det var nog klokt att bryta.

Totalt fick jag ihop 18km, det är sån skillnad på att springa i dagsljus, tur att det blir sommartid imorgon, vet inte om jag fixat mörkerlöpning mycket längre.

 

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *