Min nya löparblogg

daniel

Behövs det verkligen en löparblogg till?? nej, troligtvis inte, finns ju redan hur många som helst, jag följer några stycken, inte så att jag kollar varje dag men nån gång i månaden iaf, det jag hade tyckt varit roligt att följa fler som ligger på ungefär samma nivå som mig själv och ja det finns några där också så klart och flera som är några snäpp bättre än mig, eller ja på en helt annan nivå helt enkelt skillnaden mellan 32 o 35 på milen är gigantisk.

Varför tror jag att den här bloggen kommer vara intressant för någon annan än mig själv, för visst är det så att man tvingas tänka ut vad man tycker och varför man gör si eller så när man ska skriva ner det, det tror jag kommer vara nyttigt för mig! Men jag tror också att det kommer vara de som tycker de är intressant att läsa mina tävlingsrapporter, (jo det blir mellan 20-30 i år skulle jag tro), det är ju sånt jag letar efter själv både före och efter ett lopp. Det blir ju också en del ny utrustning varje år så upplevelser kring det kommer jag försöka dela med mig av.

Jag har inte direkt någon plan för hur jag ska lägga upp bloggen, den får helt enkelt utvecklas under resans gång, hoppas att ni kommer tillbaks och ser hur det går för mig med mina mål!

Daniel

 

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *