Cowboys & Aliens

Jag vet inte hur ni andra Star Wars fans är, men jag håller helt klart lite extra koll på personer som medverkat på ett eller annat sätt i Star Wars och ser så mycket jag kan. Jag kan säga att det är få filmer med Harrison Ford, Liam Neeson, Natalie Portman och Ewan McGregor som jag inte har sett, om Ben Burtt har varit med och mixtrat med ljudet så kommer jag säkert se den filmen, om John Williams komponerat musiken så är jag där, eller om Phil Tippet har haft ett finger med i skapandet av de visuella effekterna, så är jag där, (ja, jag har sett Twilight filmerna). Ni förstår vad jag menar, oavsett vilken kvalite och betyg filmerna får så vill jag gärna se dem, det är som att det är någon osynlig dragningskraft, nästan magiskt.

En av huvudrollerna i Cowboys & aliens spelas Harrison Ford så givetvis var jag tvungen att se den, en helt klart sevärd film av Jon Favreau (som ju gör rösten till Pre Vizsla i Clone Wars, så Harrison hade ju inte behövt vara med, det var ju klart ändå:) ). Extramaterialet på blu-rayen innehåller en intressant konversation mellan Jon Favreau och några av de medverkande skådespelarna , manusförfattarna och producenterna, bl.a. då med Harrison Ford. Ford är inte den lättaste att intervjua och det verkar som man får dra det mesta ur honom och Star Wars verkar vara något som han speciellt ogilllar att prata om, Favreau lyckas ändå ställa några frågor och bl.a. berättar han, den iof välkända historien när Han Solo svarar ”I know” när Leia säger ”I love you” på Bespin, men det är ändå roligt att höra honom berätta det. Star Wars kommer upp i flera av de andra intervjuerna också, så man förstår att det har påverkad flera av personerna som varit med och gjort den här filmen.

Nästa film som ligger vid TVn och väntar är Black Swan…

 

Skriv en kommentar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kalender

april 2024
m ti o to f l s
« Jul    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930