Välkommen till Blå Mjölks Star Wars blogg

Jag har bloggat ett halvår om Star Wars nu, det har väl gått sådär skulle man kunna säga, jag har gjort det på min egenkodade sida där man inte kunnat kommentera några inlägg m.m. Framförallt så har det varit svårarbetat och kanske bidragit till att det inte blivit så många inlägg. Jag ger nu upp den varianten och försöker med wordpress som verkar väldigt enkelt och bra, men det kommer givetvis vara lite fel här och där till att börja med, men jag tror att detta kommer blir en bättre läsning i längden. Blå Mjölks hemsida kommer finnas och se ut som tidigare. Hoppas ni tycker att det här blir bra och att ni kommer besöka bloggen regelbundet.

May the force be with you!

2 kommentarer om Välkommen till Blå Mjölks Star Wars blogg

  • Perfekt med kommentarfunktion tillslut. Oftast så orkar ju inte läsarna kommentera, men ibland så, och då vore det ju bra med den möjligheten.

    Hoppas bloggandet går bra. Du är verkligen duktig på att hitta de nyheterna man själv inte hittar ;) Alltid intressant att läsa din blogg.

  • Emma

    Jag älskar din blogg! Jag blev just en trogen läsare så sluta inte. ;D

Skriv en kommentar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kalender

april 2024
m ti o to f l s
« Jul    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930