Christopher Lee signerar för Official Pix

Christopher Lee signerar för Official Pix igen och det var flera år sedan sist och han blir ju inte direkt yngre så frågan är nog om detta blir den sista, hoppas inte såklart, hade önskat lite bättre urval och gärna några 11″x14″. Speciellt tycker man ett tillsammans med Palpatine som man kunde fixat på CEII, ibland förstår jag bara inte hur de tänker men det är kanske mr Lee som har haft åsikter, precis som Ford har haft. $200 är priset, det sved lite tycker jag men bestämde mig till slut för att slå till på följande foto.

lee-004

Läs mer & beställ: http://www.officialpix.com/estore/products.asp?cat=22

2 kommentarer om Christopher Lee signerar för Official Pix

 • Henrik

  Hej Daneil

  Vilken häftig samlig av autografer du har fått ihop.!!!!
  Tycker det är lite griget av Christopher Lee att ta så mycket för sin autograf.Har pratat med andra fans som tycker att skådspalena ska skriva autografer utan att ta betalt.För utan sina fans så vore dom inte iget tink.

  Vad tycker du om att George Lukas säljer till disney.?
  Om man läser vad fans har skriv på fasebook så tycker dom att det är dåligt.

 • Man kan ju tycka att de skulle skriva autografer gratis och de gör de ju också, de flesta iaf men inte sittande vid ett bord på en mässa, då gäller det att träffa dem någon annanstans, trängas med massa andra och antagligen få en halvdålig signatur, poster skulle vara en mardröm att hålla i bra skick sedan kanske man kan fråga sig om det är rimligt att betala 1000 kr och uppåt för en autograf, men det är ju tillgång och efterfrågan som sätter priset…

  Det finns som med allt antagligen både bra och dåliga saker med att Lucas sålt till Disney, men med ep 7-9 på gång + ytterligare filmer + Star Wars Rebels så har jag faktiskt lite svårt att förstå hur man som Star Wars fan kan klaga!

Skriv en kommentar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kalender

december 2021
m ti o to f l s
« Jul    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031