Star Wars Celebration Europe II – Dag 3

daniel_swce2

Sista dagen, som tidigare har kännts lite avslagen kändes som att den vara lika välbesökt som de andra och folk var fortfarande entusiatiska av att få trängas i värmen :)

fetts

Startade med Fett panelen, som var bättre än väntat tycker jag, Jeremy Bulloch kom i Boba Fett dräkt, coolt! var och en fick berätta när de var Boba, ingen ny information men ändå roligt att höra de berätta det själva och varför det hade blivit så. Tem Morrison kom in på slutet, härlig kille!

jabbas_reunion

Satt kvar och såg Jabba’s Reunion, 7 av de som var med i Jabba’s Palace berättade om hur det var, intressant även denna.

mark_hamill

Som avslutning Mark Hamill som alltid är rolig och intressant att lyssna på och liksom jag tyckte att ”Stage Wars” grejjen var trams och mer eller mindre sa det. Det vi fick reda på i nyhetsväg är att han gör en av rösterna i de ej visade Clone Wars avsnitten och om jag inte tolkade honom fel, att han tackat ja till att vara med i Ep 7 (nej han sa det inte rakt ut, men mellan raderna gick det att utläsa).

På avslutningscermonin avslöjades att Celebration 7 kommer att hållas den 16-19 april 2015 i Anaheim, självklart ska jag dit!

Väl genomfört arrangemang, med bra program, kanske lite för liten lokal, det var ganska trångt! skönt att slippa köa, tror inget egentligen blev fullt till sista platsen, på de två tidigare Celebrations jag varit på, har det varit 1-2h köande för att se de största namnen. Bra utbud hos utställarna, sedan är det klart att man hade önskat att Efx, Sideshow, Gentle Giant, Kotobukiya m.fl. hade varit här, men det var ju ganska väntat att de inte skulle ta sig över Atlanten. Attakus hade ett litet bås, där de främst visade upp sin Elite serie (vilken jag redan har hemma), samt SWCE2 exklusiv bronsfärgad Commander Cody som jag var extremt nära att köpa men 350 euro är rätt så mycket…men den var cool, definitivt! Köpte i varje fall de 3 exklusiva SWCE2 nyheterna från Elite serien, R2-D2, C-3P0 och Yoda, nice!

Sedan hade jag faktiskt önskat lite bättre ac när de är så varmt som det var, man blir rätt så trött, men jag ska inte klaga, jag var ju inte utklädd till Stormtrooper…

Skriv en kommentar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kalender

oktober 2020
m ti o to f l s
« Jul    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031