VIP biljetter till Star Wars Celebration Anaheim

celebration_anaheim

YES!! vi lyckades få VIP biljetter till nästa Star Wars Celebration i Anaheim, Jedi Knight med diverse fördelar, ska bli riktigt skönt att skära ner på köandet, vad mycket mer vi kommer hinna med, gå före i 3 autografköer, hmm vilka ska jag välja Hamill, Fisher & Ford kanske :) VIP biljetterna var slut på 5 min, försökte få till C6 också men misslyckades då, till Celebration Europe var ju priset väl högt och med tanke på att det inte var några köer direkt hade det varit bortkastade pengar och de fanns ju kvar länge också, tror inte ens de tog slut.

En intressant sak med nästa Celebration är att de går ifrån nummer systemet som det haft tidigare, detta skulle ju blivit Celebration 7 i så fall, frågan är om det kommer bli som nu senast i Essen, Celebration Anaheim 2 eller om det bara kommer heta Celebration Anaheim igen om det kommer tillbaks dit. Lite märkligt kanske att Celebration Japan & Celebration Europe inte var med i räkningen innan och att det inte hette Celebration London eller möjligtvis Celebration England och Celebration Essen eller Celebration Germany… Ja nu spelar det ju egentligen ingen roll vad det heter är ju lika roligt oavsett namnet!

Läs mer och köp biljetter (inte för att de kommer ta slut) här: http://www.starwarscelebration.com

Skriv en kommentar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kalender

april 2024
m ti o to f l s
« Jul    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930