Dave Filoni om Plo Koon

Dave Filoni, (Supervising director av the Clone Wars), svarar på frågor på starwars.com, i små videosnuttar, den första är: 
Kommer vi att få se Plo Koon utan sina goggles och andningsmask i Clone Wars?
Dave svarar att det är ett stort ansvar när man ta sig an kända karaktärer och att det är svårt att uppfylla allas önskemål och förväntningar, när det kommer till karaktärer som Plo Koon, Adi Gallia och Kit Fisto som vi känner igen från filmerna. Först tänkte Dave att Plo Koon skulle tala ett annat språk, men det fungerade inte med så mycket text för ett program riktat till den här åldersgruppen. Han fortsätter med att ställa frågan om vi verkligen vill veta allt om Plo Koon eller om en del fortfarande ska vara ett mysterium.
Se filmen: http://www.starwars.com/video/view/001084.html

Jag håller med Dave, det är en svår balansgång, samtidigt som man vill veta mer om karaktärerna som bara var med i sekunder i filmerna vill man inte veta allt. För att ta ett exempel, Boba Fett som alltid varit en favorit hos mig, vann han verkligen på att vi fick veta så mycket bakgrundsinformation i EII och nu ännu mer i Clone Wars. På något sätt gillade jag när man inte visste var han kom ifrån eller vad han var för något, samtidigt som det är roligt med bakgrundsinformationen, lagom är bäst skulle jag säga…men vad är lagom, Dave har inte ett lätt jobb, det är helt klart.

Skriv en kommentar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kalender

november 2020
m ti o to f l s
« Jul    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30