Blå Mjölk
Star Wars
Star Wars Blogg
Star Wars länkar
Star Wars samling


Star Wars sidor på engelska Företag med SW licens

Star Wars länkar

Cinemareplicas
Sci-fi butik, med ett trevligt forum. Vill du köpa dina lite dyrare star wars saker i kronor är detta stället att vända sig till, uppdateringen av sidan känns dock ganska trött och man undrar hur mycket dom satsar på detta.

Kenner & Co
Butik i Malmö, som snart öppnat webshop (enligt hemsidan). Verkar lovande men går ej att bedöma ännu.

SciFiWorld.se
SciFiWorld ordnar scifi-mässor tre gånger om året, utställning, försäljning och autografer. Ofta med Star Wars gäster, enda chansen för oss svenskar att träffa SW-skådespelare på hemmaplan. Hemsidan kanske inte är det allra roligaste men brukar uppdateras bra när mässorna börjar närma sig och fyller sin funktion. Ett forum och kanske fler bilder för dom som inte kunde komma och något som jag skulle uppskatta möjlighet att beställa autografer från gästerna via hemsidan, vid dom tillfällena man inte kan vara på plats och fixa det själv.

Starwars.se
Nyheter och annan information presenterat på ett bra sätt, finns också ett forum. Designen funktionell men lite tråkig.

Star Wars Wiki
Star Wars Wiki på svenska, det här kändes ambitiöst och roligt, hittade den precis så jag har inte läst så mycket ännu.

starwars.nu
Uppdateras inte längre, men forumet finns fortfarande kvar. Inte så välbesökt längre men designen håller fortfarande.

Samlastarwars.nu
Klubb för Star Wars samlare, shop, sida med förklaringar av förkortningar, medlemmars samlingar och ett forum.

Den svenska Star Wars-seriesidan
Den här sidans ägare är ingen mindre en Janne Helander, killen som översätter serierna i den svenska serietidningen Star Wars. Det är just svenska Star Wars serier som är sidans innehåll, information om både nya och gamla serier. Menyerna är skrivna med "Star Wars-teckensnittet" och det ser mycket snyggt ut, annars är designen ganska tråkig.

Galactic Empire
Har ganska bra nyhetsbevakning, spel sida, sida om filmerna och ett forum, som krävde lösenord för att komma in så jag kan inte bedöma det. Designen är ren och snygg, men inget speciellt, texten lite svårläst ljusgrå text mot grå bakgrund.

Wardmarks Star Wars figursamlande
Patrik Wårdmark visar upp sin samling med ett gäng bilder och låter även andra göra så. En lista med andra star wars samlare tycker jag är en bra grej för att lättare få kontakt med likasinnade. På sidan finns också ett Bytes forum och listor på vad Patrik söker och säljer. Designen gillar jag inte alls, tråkig och stjärnhimmel bakgrunden är hemsk.

Lars STAR WARS samling
Sidan innehåller Lars Star Wars samling, bilder på allting, vilket är trevligt annars blir dessa "visa-upp-min-samling" sidor ganska så trista, förutom bilder på samligen finns det bara några få länkar. Designen på sidan är inte snygg, men innehållet är iaf överskådligt upplagt.