Autografer – Handmaidens, Hamill & Fisher och en fejk

hamill_fisher

Denna veckan har jag gått 2 nya signerade foton till samlingen den första ett dubbelsignerat foto med Hamill & Fisher, svart/vitt signerad i silver, storlek 8″x10″ supernöjd med den helt perfekt, känns nästan som att det var punkten för Hamill & Fisher, men antagligen kommer man hitta något nytt som man bara ”måste” ha, men det känns bra nu iaf. Köpt från Official Pix, jag gillar dem, de är pålitliga, skickar snabbt, packar bra, de håller vad de lovar, sedan är de ju inte det billigaste stället för autografer, men det är inte bara det som är viktigt.

handmaiden2

Nästa foto är ett projekt som hållit på lite längre en medlem på Rebelscum arrangerade en Handmaidens signering, med diverse problem och förseningar (som större projekt har en tendens att göra och det förstår och accepterar jag till en viss gräns), nu har jag det iaf. Det är signerat av tre Handmaidens Liz Wilson (Eritae), Chrisina da Silva (Rabé) och Candice Orwell (Yane). Metallix foto som är riktigt nice, men lite svårhanterat om man inte ramar in det…fattas gör givetvis Portman & Knightley och dessutom Lisa Lloyd (Jake’s morsa). Liz Wilson’s autograf utsmetad, så är väl inte direkt nöjd, undra om det beror på att det är Metallix eller att den bara är ihoprullad för snabbt, färgen sitter på baksidan av fotot, inte mkt att göra, lite av en besvikelse som antagligen bara kommer hamna i ett papprör.

handmaiden1

Är med på 3 andra större projekt, 2 st från Wattographs, Wookies och Hoth och här snackar vi låååång tid, flera är har de hållit på, tyvärr utan att det händer speciellt mycket, känns väl sådär när man investerat ganska mycket pengar i dem, men jag hoppas att det slutar lyckligt. Det 3:e är från samma person som höll i Handmaidens projektet, Rebel Pilots och det ser grymt bra ut på de bilder jag sett, ska vara färdigt, men får ingen kontakt med personen som håller i det…hoppas att det löser sig.

richard_oldfield

Har dessutom under de senaste veckorna blivit uppmärksammad på att Richard Oldfield autografen jag fick för någon månad sedan är fejk, trist…men ganska vanligt i den här hobbyn tyvärr.

Skriv en kommentar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kalender

april 2024
m ti o to f l s
« Jul    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930