Star Wars Insider #151

 

sw_insider
Oj, nu var det väldigt lääängesedan jag skrev något här, intresset är fortfarande på topp (hur skulle det inte kunna vara det med allt som händer nu!), men tiden räcker inte alltid till, semester denna veckan så det passade perfekt att nya numret av Star Wars Insider kom igår och passade samtidigt på att läsa två gamla nummer som hamnat långt ner i att-läsa-högen :) Nya numret innehåll: intervju med Vanessa Marshall som gör rösten till Hera Syndulla i kommande Rebels, blir spännande att se hur den serien kommer vara om vuxna också kan uppskatta den, men skulle bli grymt förvånad annars. Kort intrvju med Dermot Crowley, artikel om fangirls, intervju med Jeffrey Brown som också gjorde den snygga framsidan och är författare till de nya böckerna Good night Darth Vader och Jedi Academy Return of the Padawan, han har tidigare gett ut böckerna Vader’s little princess och Vader and son (som jag inte har läst, kände att jag inte riktigt var målgruppen där:) Artikel om Tales of the Jedi, artikel om SW inspirerade kläder, trevligt nummer som vanligt saknar artikelserien där Paul Bateman gjort R.McQuarrie inspirerad konst, hoppas att det segmentet kommer tillbaka!

popup_vader

Trotsade t-shirt köpstoppet igår och slog till på Popuptee.com coola Vader tröja.

efx_biker_scout

San Diego Comic-Con 24-27 juli, väntar jag med spänning på då det brukar avslöjas kommande samlarprylar och diverse nyheter, Sideshow som precis släppt en lifesize Vader för förhandsbokning kommer visa deras nya Statyett i Legendary serier (skala1:2) och det är Vader också, Lifesize varianten skulle väl landa på ca 100000 innan man har den hemma, så det var inte riktigt aktuellt, men ser den här riktigt, riktigt bra ut så kanske, läge att börja spara känns det som. Speciellt då jag beställde inte en utan två Biker Scout hjälmar från Efx, en helt skinande vit och en använd och rätt sotig (lite väl svart?? men pistolen som man fick i paketet var avgörande och de är ju så coola).

efx_biker_scout2

Dessutom ytterligare en staty som var alldeles för bra för att hoppa över, den ultimata Yodan i naturlig storlek från Sideshow.

ss_yoda

 

Skriv en kommentar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kalender

juni 2024
m ti o to f l s
« Jul    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930