Topps Star Wars Galactic Files paketet kom igår

Beställde 2 boxar av Topps nya Star Wars serie Galactic Files för några månader sedan och så äntligen kom paketet igår, trodde jag skulle klara tullen, men icke, 500 kr extra, men det är inte mycket att lipa över. 350+ kort innehåller serien, det är väl knappast så att jag får ihop ett komplett grundset på bara 2 boxar, får se när jag sorterat högarna, men det heter ju trading cards så för en gångs skull kanske det är det man ska göra :)

Hur inte hunnit titta så mycket på korten än, men det ser ganska schysst ut tycker jag, mestadels karaktärskortm och farkoster från alla filmerna, Clone Wars och EU. Jag föredrar definitivt Galaxy serien, men jag tycker dessa känns roligare än de seten med bara bilder från filmerna som Empire serien från något år sedan (1?2?).

Varje box innehåller 1 sketchkort och 1 autografkort eller ett kort med en patch, fick en av varje, roligt att se hur det såg ut, men jag föredrar ju autografkortet, Anthony Forrest som spelar Fixer fick jag, ingen direkt tur där, men tror inte jag har hans autograf så det var ju bra iaf, varför kan man aldrig få Hamill, Fisher eller Ford?

Vad jag har kunnat se när jag surfat runt, (forum, ebay), så känns som att det är procentuellt större chans än vanligt att få ett färg sketch kort, oavsett hur det är med det fick jag två stycken, gillar det med Padme, Lando är väl ok, men hade kanske hellre tagit en annan karaktär.

Skriv en kommentar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kalender

oktober 2021
m ti o to f l s
« Jul    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031