Fantasterna

Alltså allvarligt, snacka om barn frågor, löjligt enkla som nästan vem som helst som sett filmerna ett par gånger klarat av (ok, att threepio är 171 cm visste jag inte, är det verkligen intressant, hur lång är Obi-wan? skit fråga tycker jag), sedan förstår jag att man under tidspress kan svara fel, fast man egentligen kan det. Tråkigt att det var så kassa frågor, som ett matteprov i skolan där hela klassen har alla rätt. Sista momentet tyckte jag ju var enkelt pga mitt autografintresse, det kanske inte man kan efter att sett filmerna en gång…dubbleringsfrågan var ju givetvis svår…det är ju omöjligt att veta om man klarat att klura ut vem det var bara med hjälp av händerna.

Ingen som var med behövde ju skämmas iaf, bara de som förberett frågorna.

1 kommentar om Fantasterna

  • Instämmer på alla punkter. Att veta vad de viktigaste karaktärerna i filmerna heter, det är ju enklaste frågorna man kan ställa om vilken film som helst. Annat var det när vi kom till skådespelarna för samma figurer. Det var på den nivån de borde ha börjat.
    Sen aunt Beru(skådespelaren), ljudet på Jabbas narr(namnet vilja de ha) och 3POs längd var frågor jag faktiskt inte kunna och var något svårare än de frågorna som ställdes runt omkring.
    Väldigt ojämt och dåliga frågor, oftast. Den ”omöjliga frågan” tyckte jag väl ändå var väl värt namnet.

    För att vara Star Wars dock, så var det extremt tråkigt att det till 100% var kring filmerna. Personligen älskar jag böcker,tidningar och spelen mer :P

Skriv en kommentar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kalender

december 2021
m ti o to f l s
« Jul    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031