Star Wars släpps på blu-ray

Som George Lucas avslöjade redan på Celebration V i augusti förra året kommer alla sex Star Wars filmerna att släppas på blu-ray i år. Nu verkar det som det är dags att avslöja exakt datum och innehåll på discarna, datumet detta ska ske på är 4 maj och du kan hålla koll på hur lång tid det är kvar på: http://maythe4th.starwars.com/.

Filmerna kommer att släppas i tre olika utgåvor:
Prequel trilogin (3 discar)
Orginal trilogin (3 discar)
Complete Saga (9 discar)

I Complete saga utgåvan kommer det finnas 3 extra discar med enligt ryktena över 30 h extra material, detta borde ju göra att även de som inte tycker om prequel trilogin borde satsa på den utgåvan och samtidigt ge prequel trilogin en ny chans, (ja den är bra!).

Det är möjligt att redan nu förhandsboka på Discshop.se och Cdon.se priserna är samma på båda ställena 799:- för Complete Saga och 449:-/st för de andra två.

3 kommentarer om Star Wars släpps på blu-ray

  • Fjärde maj borde bli en helgdag :D
    Trodde priset på den kompletta boxen skulle ligga på minst tusenlappen. Denna gång var de inte speciellt giriga, men istället gillar jag inte designen på boxarna. Och de 2 små alternativen är som du sagt inga logiska köp hur man än tänker.

  • Jag tror inte att det är designen på de färdiga boxarna som vi har fått se hittills, i så fall blir jag mycket förvånad, för de är ju dötrista.

    Tycker också priset ligger helt rätt, ca 140kr/film är inte mycket.

  • Jaså, tror du de överraskar oss med nya omslag också? Det skulle förvåna mig, och glädja mig mycket :D

    Med tanke på att det är blu-ray så är priset snarare 89kr/skiva för den kompletta boxen. Det är alla gånger väldigt bra pris, vad det än är för innehåll på skivan.

Skriv en kommentar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kalender

september 2023
m ti o to f l s
« Jul    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930