Boba Fett Mythos statyett från Sideshow Collectibles

bobafett_mythos1

Mitt senaste inköp Boba Fett från Sideshows realativt nya Mythos serie, en serie där man lämnar filmerna men använder sig av kända karaktärer (Gamorreanen Lomrokk vet jag inte förstås om han var i Jabbas Palace, fast de andra 4 är välkända Obi-Wan, Vader, Maul och Boba Fett) fast i nya miljöer. Var kanske lite tveksam när jag såg de första bilderna från den här serien, de var absolut coola, speciellt Boba Fett, men jag har Boba i Premium Format variant så tvekade lite, men är absolut supernöjd med att jag slog till och frågan är om inte denna statyett är snäppet bättre än Premium Format statyetten.

bobafett_mythos2

Vackert designat kartong och trevligt kuvert där ”Certificate of Authencity” fanns, som man tom skulle kunna rama in (om man hade plats på väggarna:)

bobafett_mythos3

Levererades i 11 delar och ingen bruksanvisning, kan säga att jag funderade ett tag innan jag hittade vad Wookie flätorna skulle sitta, kroppen sitter ihop med magneter.

bobafett_mythos4

Mäktigt intryck med det extremt stora geväret!

bobafett_mythos5

Detaljrikedomen är enastående och jag gillar kilten och ponchon lite västern touch.

bobafett_mythos6

Hjälmen ser riktigt bra ut, bättre än PF-varianten, de målade kanin öronen (eller vad det är), samma som Rex har(?) kanske en del tycker ser lite konstigt ut, de fanns dock med i någon av Joe Johnstons konceptskisser, jag tycker det ser bra ut!

bobafett_mythos7

Inget att klaga på målningen.

bobafett_mythos8

Det medföljer en mindre blaster som går att ersätta det gigantiska geväret med, sitter fast med magnet, enda själet att göra det är väl att det kan vara svårt att få in statyetten i ett skåp med den stora monterad.

bobafett_mythos9

bobafett_mythos10

Det har inte snålats med detaljerna och Boba är verkligen rustad för strid.

bobafett_mythos11

Geväret som hänger på axeln sätts på före man sätter ihop kroppen med benen.

bobafett_mythos12

bobafett_mythos13

bobafett_mythos14

bobafett_mythos15

bobafett_mythos16

Limiterad till 2500 så ganska många men när de är slut så är de slut och då kommer den nog vara svår att få tag på, tror inte att många kommer sälja vidare den här, priset $325 inte mycket att säga om, skulle nästan tom säga prisvärd. Darth Vader är den sista utannonserade statyetten i denna serien och släpps i dagarna och efter att ha sett hur bra Boba Fett blev så vet jag inte vad som ska stoppa mig från att beställa Vader också. Jag såg Maul på CEII och visst är den snygg också men jag fick inte det där riktiga ”ha-begäret” hade önskat lite mer fladdrande kappor där:) Obi-Wan är ett lätt nej, Gamorreanen är cool, men har redan Attakus tolkning som är bra och ibland får man begränsa sig lite :)

Sideshow Collectibles Boba Fett – Mythos får lätt 5/5 av mig, en av mina favoriter i samlingen.

Boba Fett Mythos statyett finns fortfarande att beställa från Sideshow

Skriv en kommentar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kalender

februari 2024
m ti o to f l s
« Jul    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829